Toepassingen

Moderniseren & verbouwen

​Deze woning staat al een hele tijd te koop. Potentiële kopers kunnen niet door de rommelige inrichting heen kijken en de bewoners hebben de mogelijkheden niet om hierin veranderingen aan te brengen. De woning is zeer geschikt voor jonge gezinnen en heeft voldoende potentie om er met relatief kleine aanpassingen een gezellige gezinswoning van te maken. 

 

Onze aanpak:

De doorgang tussen woonkamer en keuken wordt vergroot en door het plaatsen van tuindeuren is er een mooi contact met het terras vanuit de woonkamer gerealiseerd. Daarnaast zorgt de moderne en ruimtelijke inrichting en indeling voor een veel beter beeld van de mogelijkheden van dit leuke huis. 

Nieuwbouw

​In een nieuwbouwproject in het hogere huursegment maakten oplopende kosten door leegstand dat er noodzaak was aan een andere presentatie. De verhuurder vond het fysiek inrichten van de woning te kostbaar en was bang voor verkeerde en kostbare materiaalkeuzes. Denk hierbij aan de keuze voor een houten vloer, terwijl de toekomstige bewoner een voorkeur kon hebben voor plavuizen. 

 

Onze aanpak:

Een warme aankleding van de in werkelijkheid nog kille en betonnen ruimtes geven direct een heel andere uitstraling. Daarnaast benadrukken wij ook het voordeel van het zeer ruime terras, dat tevens in het ontwerp werd meegenomen.  

Renovatie

​Een huis met mogelijkheden, maar niet helemaal van deze tijd. Met al het hout oogt het daarbij ook nog ontzettend donker en klein.

Onze aanpak:

We betrekken de keuken bij de woonkamer, waardoor er een veel ruimtelijker gevoel ontstaat. Door het plaatsen van de grote pui in de achtergevel is het contact met de achtergelegen veranda gemaakt en komt er tevens veel meer licht in de woning. 

Licht, fris en zonder veel poespas. De mogelijkheden in één oogopslag in beeld. 

Kies uw stijl

Strak & modern of klassiek & landelijk?

Soms past een specifieke stijl bij een bepaalde woning. Hier tonen wij dezelfde woning, maar dan ingericht in zowel de strakke|moderne stijl als in de klassiek|landelijke stijl.

Geef uw voorkeur aan en wij maken er iets moois van!

INFO

info@3deez.eu

www.3DEEZ.eu

+31 6 5256 9572

BEDRIJFS-INFO

KvK 52598217

BTW NL 850515658B01

IBAN NL 16 RABO 0137 2033 57

© Copyright 2018 3DEEZ.eu

  • Facebook Social Icon

3DEEZ is een handelsnaam van: VastGoed Styling Vof