Visuals & 3D vloerplannen

Wat mag u verwachten?

Per ruimte kunt u een visual bestellen vanuit een bepaalde 'camera-positie'. Dat wil zeggen dat u kunt aangeven vanuit welke hoek u de visualisatie wilt bekijken.

Een visual is een sfeerbeeld van een woonruimte/-vertrek na een eventuele verbouwing. Deze kan zo groot of klein zijn als u zelf wilt. Denk aan het moderniseren van de badkamer of keuken of het herindelen van de slaapkamer met die inloopkast.

Maar een visual is bijvoorbeeld ook ideaal om een leegstaande woning in een handomdraai ingericht te tonen aan de potentiële koper/huurder. 

En niet enkel van een ruimte, maar ook van een volledige verdieping kunnen wij mooie artist impressions voor u ontwerpen. Dit is een perfecte tool als u een woning wil herindelen of als deze nog niet gebouwd is. Moor ook als er bijvoorbeeld verschillende functies mogelijk zijn in een pand. Bekijk onderstaande voorbeelden, waarbij bijvoorbeeld een verdieping in is gericht als kantoorpand, maar tevens de woonfunctie is gevisualiseerd. 

Het verbreden van uw doelgroep met deze altijd toepasbare manier van visualiseren is een echte pré in uw 'verkoopverhaal'. 

INFO

info@3deez.eu

www.3DEEZ.eu

+31 6 5256 9572

BEDRIJFS-INFO

KvK 52598217

BTW NL 850515658B01

IBAN NL 16 RABO 0137 2033 57

© Copyright 2018 3DEEZ.eu

  • Facebook Social Icon

3DEEZ is een handelsnaam van: VastGoed Styling Vof